BBC Geel zit met Gent Hawks en GSG Aarschot in de poule voor de Beker van België.

“Zelf hebben we de bekerwedstrijden altijd gezien als een goede voorbereiding en ik denk dat het dit jaar niet anders zal zijn. Vorig jaar hebben we de halve finale van de Beker van Vlaanderen tegen Gent gespeeld. Een héél sterke ploeg die naar mijn mening top drie zal eindigen in Top Division One. De andere ploeg in onze poule is Aarschot, een ploeg uit de andere reeks van derde klasse. Deze wedstrijd gaat al een leuke test zijn om af te toetsen waar we staan en wat we kunnen tegen een tegenstander van hetzelfde niveau.”

“Onder coach Sappenberghs wil ik een sterke groei ondervinden als ploeg. Sinds zijn start in februari merkte ik al een forse vooruitgang in cohesie voor zowel offense als defense. We hebben met hem als coach enkel in de Beker van Vlaanderen verloren tegen Gent Hawks, voor de rest zijn we uiteindelijk in de competitie ongeslagen gebleven tot in maart toen het seizoen stop gezet werd. Dit wil ik volgend seizoen voortzetten met het oog op een ranking die we waard zijn. Uitspraken betreft het eindklassement ga ik niet doen, we gaan wedstrijd per wedstrijd bekijken. Ik kan alvast niet wachten om terug te starten!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u