Olympia Denderleeuw speelt in de poules van de Beker van Vlaanderen tegen Landen, Wilrijk, Temse en Lummen.

“De bekerpoules zijn zonder twijfel een goede voorbereiding voor het seizoen, zowel zwakkere als sterkere tegenstanders komen aan bod. We komen ook uit tegen ploegen uit Limburg en Antwerpen, waardoor we ook eens een tegenstander hebben die niet al te bekend is. Wij komen uit voor Poule J, samen met Landen, Wilrijk, Temse en Lummen. Buiten Temse zijn dit allemaal teams die we niet kennen vanuit de competitie. Het is dan ook moeilijk om te voorspellen wat voor matchen dat zullen worden.”

“We hebben enkele transfers doorgevoerd voor dit seizoen, maar het grootste deel van de ploeg blijft wel hetzelfde. Er werd ook een andere coach aangesteld op het einde van het seizoen. Vorig seizoen kenden we een relatief goede start, maar na Nieuwjaar mistten we de start van de tweede competitiehelft, waardoor we toch nog tegen degradatie moesten spelen. We zien wel waar we terechtkomen, al zal het geen gemakkelijke reeks worden met ploegen zoals Avanti Brugge dat stijgt uit eerste provinciale West-Vlaanderen. Persoonlijk hoop ik opnieuw veel progressie te maken dit seizoen, als een van de jongere kerels in het team word ik daarin bijgestaan door mijn ervaren ploeggenoten. Een andere, nieuwe coachingsvisie heeft hopelijk ook een positief effect.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u