Timothy Apere ruilt volgend seizoen BBC Covico Niel in voor BBC Schelle.

Het kostte me veel energie om sport, werk en studies te combineren. De trainings- en wedstrijdsuren komen me veel beter uit. Aangezien ik de coach en enkele spelers al kende, leek het me wel fijn om is voor Schelle te spelen. Aangezien het naast Niel ligt, heb ik ook ineens een reden om eens te gaan supporteren daar.”

“Het doel ligt zeker in de promotie pakken. Aangezien ik het niveau en de teams niet goed ken in derde provinciale, richt ik me voornamelijk op de top drie. Met minder mogen we zeker niet tevreden zijn. Zelf zal ik me altijd volledig inzetten, zeker op de wedstrijden. Wel merk ik de laatste jaren dat ik ook enorm geef om het groepsgevoel binnen het team. Mijn job als kine zorgt er ook nog eens voor dat ik spelers niet enkel op het veld maar ook naast het veld kan bijstaan.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u