Melsele-Beveren treft in de voorronde van de Beker van België Esneux en Woluwe.

“De club heeft elk jaar de ambitie om zowel in de competitie als in de beker ver te geraken. Het doel van de beker is om een ploeg uit de EuroMillions Basketball League naar Melsele te halen. Ik weet weinig van de tegenstanders in onze poule maar de Waalse mentaliteit geeft altijd wat meer intensiteit in defense dus we zullen in wedstrijden geconcentreerd moeten zijn.”

“In de competitie gaan we opnieuw voor het thuisvoordeel tijdens de play-offs. Ik verwacht veel van onze nieuwe spelers en kijk ernaar uit om naar de automatismen te zoeken op training met de nieuwe groep. Er komen volgend seizoen zeker twee sterke ploegen bij in tweede, zowel Kontich als Kortrijk gaan een sterk geheel zijn met ervaren spelers. Ik verwacht hierdoor dat er minder ‘gemakkelijke’ wedstrijden zullen zijn.”

“Ik hoop enkel dat we een volledig seizoen kunnen spelen op een normale manier. Een seizoen zonder play-offs was maar saai.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u