KB Gistel Oostende A treft in de voorronde van de Beker van België Oxaco Boechout en Ninane in telkens een heen- en terugwedstrijd.

“Ik denk dat we uiteraard spelen om te winnen en we gaan zeker ons best doen om hun te tonen wat we kunnen ondanks onze jonge ploeg, maar is zeker ook goede voorbereiding op ons seizoen. Onze ambitie is gewoon om elke wedstrijd ons best te doen en te zien waar we uitkomen.”

“De twee tegenstanders ken ik, ik heb al tegen ze gespeeld en weet ik ook dat het zeker moeilijk gaat worden maar zeker niet onmogelijk. We moeten gewoon doordat we misschien een tekort komen aan ervaring een tandje bijsteken in energie en snelheid.”

KB Gistel Oostende degradeerde naar Top Division Two. “De competitie zal ook zeer uitdagend zijn, nogmaals omdat we waarschijnlijk de jongste ploeg hebben die ooit in derde klasse heeft gespeeld, maar dat houdt ons niet tegen om elke wedstrijd te spelen om te winnen en we gaan elke wedstrijd gebruiken om te leren uit onze fouten want die maken we sowieso. Het wordt volgend jaar zeker een goed jaar om veel bij te leren.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u