Kortrijk Spurs A speelt in de poulewedstrijden van de Beker van België tegen Basket Tongeren en KBBC Oostkamp.

“De bekerwedstrijden zijn altijd heel interessante wedstrijden en een goeie waardemeter. Iedere wedstrijd speel je natuurlijk om te winnen maar we zijn realistisch, er zijn heel wat topploegen in Top Division One.” 

“Tongeren ken ik nog niet zo goed als ploeg, maar daar zal onze coach wel voor de nodige voorbereiding zorgen. Als ex-speler van Oostkamp is het altijd leuk om daar terug te komen, ik ken er nog heel wat mensen. Het zijn ook meestal spannende derby’s.”

Kortrijk Spurs promoveerde naar Top Division One. “Ik hoop op een rustig seizoen waarbij we hopelijk gespaard blijven van blessures, zodat we op ons sterkst kunnen spelen, wat vorig seizoen niet vaak het geval was. Toch konden we heel het seizoen bovenaan staan.” 

“Ik kijk ernaar uit om met de twee nieuwkomers samen te spelen. Ik denk dat ze heel goed in onze ploeg zullen passen. Met ‘Licho’ speelden Stan Naudts en ik als jonge gasten nog samen bij Power Wevelgem in tweede klasse. Het wordt een leuk weerzien dus!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u