Odell Hodge wordt volgend seizoen coach van eersteprovincialer GSG Aarschot B.

Kern 2020-2021

Anton De Reze
Gardy Dreesen
Killian Meynen
Niels Van den Bosch
Roel Schoovaerts
Daan Janssens
Andreas Stuyven
Gijs Cerheyden
Philip Van Camp
Senne Geleyns
Ian Louis
Olivier Demeyer
Andreas Audoore

Ambitie

“De reeks is niet onbekend, drie jaar geleden werden we al eens kampioen na een lange strijd met Opwijk. Opnieuw verwachten we Opwijk, Bavi Vilvoorde en Vorst als sterke tegenstanders. De ambitie is met snel basket toch voor de hoogste prijs te gaan en onze verloren plaats in landelijke snel te veroveren met een kern die verleden seizoen door vele blessures gedwarsboomd werd. De kern werd dan ook wat versmald in de breedte om automatismen er snel in te krijgen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u