Coach Werner Rotsaert stelt neo-tweedelandelijker Avanti Brugge voor.

“Deze reeks is volledig nieuw voor ons als promoverende ploeg, maar ik kon reeds vernemen met een zeer degelijk niveau. Er zijn verschillende teams die de top willen en kunnen bereiken, hetgeen deze reeks alleen maar interessanter maakt.”

“Avanti is al een tijdje volledig als kern voor volgend seizoen. Vorig jaar zijn wij gestart met een kern van 14 spelers, waarna er nu een achttal het team verlaten hebben. De meesten gaan naar het nieuw opgestarte Avanti Two, maar toch wil ik via deze weg al deze spelers bedanken voor hun inzet en zeer sterke mentaliteit. Hoed af.”

“De doelstelling is heel simpel, wij worden door bijna iedereen als favoriet aangeduid en ik ga daar niet flauw over doen… zij hebben gelijk. Maar een favorietenrol krijgen voor het seizoen begint, daar koop je niks mee. Prijzen worden enkel op het einde van het seizoen uitgedeeld en daar moet elke training en wedstrijd hard voor gewerkt worden.”

“Ik zoek vooral de juiste chemistry in het team, zowel offensief als defensief. Wij hebben een kern van negen spelers, die zal aangevuld worden met drie jongeren uit onze jeugdopleiding, die trouwens zeer goed werk levert.”

Kern 2020-2021

Sam Allemeersch
Niels Vervaele
Jeroen Baele
Niels Deboysere
Dries Rotsaert
Wim Dobbelaere
Arno Vandewalle (KB Gistel-Oostende)
Kenneth Devos ( Melco Ieper)
David Vynck (Aalter)
Aangevuld met 3 jeugdspelers

Zij verlieten het team: Jens Rappé (Two), Alexander Albrecht (Two), Kristof Vandenkerckhove (Two), Emanuel Verhaege (Two), Thomas Ingelbrecht (Oedelem), Ruben De Bock (Oedelem), Daan Chielens , Maarten Van Iseghem

Coach: Werner Rotsaert

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u