Marieloor Vanhoof verlaat Lummen en trekt richting Dessel-Retie, de nieuwkomer in eerste landelijke.

“Na een moeizaam seizoen bij Athenas Lummen door blessures, was mijn doel oorspronkelijk om opnieuw bij Lummen B te spelen. Maar de combinatie van slechte communicatie en de mooie kans om bij Campinia toch in eerste landelijke aan te treden en dat in een hecht team, hebben me snel kunnen overtuigen.”

“Campinia is een club die mij al enkele jaren interesseert. Zowel het niveau, de ambitie als de familialiteit binnen de club spreken me enorm aan. Daarnaast ben ik betrokken bij het Unified Project dat zich ook in Dessel heeft gevestigd. Daardoor heb ik met verschillende speelsters al een erg hechte band opgebouwd, wat extra leuk is om nu wekelijks deel uit te maken van hun team. Met andere speelsters speelde ik in het verleden al samen of ken ik van er tegen te spelen. Doordat de speelsters mij ook al kennen voelde ik me meteen thuis bij Campinia.”

“Ik denk dat Campinia net zoals elke ploeg zo hoog mogelijk wil eindigen. Met de ploegsamenstelling zoals ze er nu uitziet, wil ik graag mikken op de bovenste helft van het klassement. Als we gespaard blijven van blessures zie ik dat zeker ook als een haalbare doelstelling. De coach heeft de ambitie om elke thuiswedstrijd te winnen en daar bovenop nog enkele uitwedstrijden. Als we ons aan die planning houden gaan we een mooi seizoen tegemoet als teruggekeerde nieuwkomer in de reeks.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u