Niels Hofmans ruilde in het tussenseizoen KB Gistel Oostende B in voor Basket Sijsele.

“Ik heb twee jaar voor Sijsele gespeeld voor ik naar Oostende trok. In mijn eerste jaar waren we kampioen van derde nationale en in tweede nationale hebben we ons veilig kunnen stellen ondanks heel veel blessureleed. Dus Sijsele leek me de juiste club om naar terug te keren.”

“In de eerste plaats omdat Kris De Pauw er ook coach was. Eén van de betere die ik gehad heb. Nu goed, hij is ondertussen weg, maar Tibo T’Joncke zal het ook goed doen. Doelstellingen zijn niet eenvoudig te kiezen. We hebben een goede ploeg, een goeie mix tussen jong en oud. Het is een kwestie van de juiste balans te vinden tussen jong geweld en ervaren rotten. Het is nog vroeg om een doelstelling uit te spreken. Laat ons eerst hard werken en zien dat we allemaal fit zijn en met de neuzen in de zelfde richting staan. Na enkele matchen kunnen we dan wel zien.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u