Coach Stijn Penninck presenteert tweedelandelijker Okapi Aalstar B.

“De competitie volgend seizoen is zwaarder geworden ten opzichte van vorig jaar. Bijna elke ploeg heeft zich versterkt. Neem hierbij ook nog eens Avanti Brugge die een zeer sterke ploeg heeft en de favoriet, Gent Oost-Eagles die zich ook versterkt heeft.”

“Onze ploeg is volledig. Het team heeft terug een verjonging ondergaan waarbij we de talentvolle jongeren nog meer naar voren willen schuiven, hierbij hebben we een 4-tal senioren die ervaring kunnen brengen! We proberen dat de andere spelers die meetrainen met de eerste ploeg ook dat extraatje kunnen brengen.”

“Doelstelling is net zoals vorig jaar, ons zo snel mogelijk redden en daarna ons nestelen in de linkerkolom. Is het gevolg hiervan dat we net zoals vorig jaar derde kunnen eindigen is dit zeer mooi meegenomen! Bedoeling is wel dat we constanter proberen te worden dan vorig jaar. De accenten die ik wil zien zijn vooral snel basket die vanuit agressieve defense komt.”

Kern 2020-2021

Estime Vangu
Jasper Pauwels (Bornem)
Kenzo Blieck
Milan de Schinkel
Wout De Paepe
Matz Buytaert
Steff Schauvlieger
Siebe Ledegen
Gaetano De Smedt
Glenn Temmerman
Viktor Buytaert
Robbie Beeckman

Zij verlieten het team: Ibrahim Johnson, Tom Mark, Toby Elias (C-ploeg Okapi), Hosni Benzouien

Coach: Stijn Penninck

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u