Dit is de ploegvoorstelling van Lions Zedelgem A in vierde provinciale.

Kern 2020-2021

Kimpe Dieter
Daems Joey
Haelewyn Jordi
Van Bossele Douglas
Dorny Frederic
Goddaert Roeland
Stroobandt Lander
Meulebrouck Jonas
Wendelen Karl
Kerkhove Wouter
Van Eenoo Olivier
Garsbeke Simon
Benoot Jeroen
Tourlemain Gaëtan

Coach: Vanden Berghe Shaun

Ambitie

Het doel is om volgend seizoen een stuk beter voor de dag te komen. We hebben enkele gerichte transfers gedaan waardoor we op elke positie sterker staan dan vorig seizoen. We willen zeker onze start niet missen zodat we niet direct op achtervolgen aangewezen zijn. Indien onze start goed is en het zit wat mee, kunnen we misschien kijken naar de top drie uit de klassering. al zal natuurlijk ook veel afhangen hoe sterk de nieuwe ploegen zijn en de zakkers voor de dag gaan komen. Ook of de kern van de andere ploegen al dan behouden zijn gebleven. We zijn door de lange break sowieso enorm gemotiveerd om er aan te beginnen.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u