Dit is de ploegvoorstelling van ZwevegemDeerlijk B in tweede provinciale.

Kern 2020-2021

Bouckaert Victor
Coudyser Tiebe
Debeerst Louis
Dekoker Henri
De Frenne Nicolas
Impe Joren
Lefebvre Bo
Missiaen Manu
Noppe Jules
Ottevaere Lukas
Vandemeulebroecke Simon
Vandenbogaerde Florian
Vanderbrugghen Robbe

Coach: Kristof Oosterlijnck

Ambitie

Tweede ploeg wordt een volledig nieuwe ploeg, volledig instroom uit de jeugdwerking van ZwevegemDeerlijk. De jongens worden gemiddeld 18/19 jaar in het seizoen 2020-2021. Ik blijf bij hetzelfde recept en probeer creatief en aanvallend basketbal te brengen. Er is heel wat talent in deze groep maar de jongens moeten nog wat maturiteit winnen. Ik zet in op een jaar vol progressie en hoop toch de linkerkolom te halen.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u