Yani De Caluwé verlaat ACJ Brugge en speelt straks voor BBV Oedelem.

“Ik heb heel veel getwijfeld over mijn transferkeuze, omdat de teamspirit bij ACJ heel sterk was. We waren allemaal heel goeie vrienden, maar de motivatie, prioriteiten en doelstellingen waren niet wat ze moesten zijn. Dit is de reden waarom ik veranderd ben, omdat ik denk dat de doelen bij Oedelem duidelijker zijn.”

“De reden waarom ik Oedelem heb gekozen, is omdat ik een groot aantal spelers goed ken en ik denk met de nieuwe trainer en enkele nieuwe spelers deze ploeg ver kan geraken. Ik ben zeker dat de doelstelling, van dit jaar alleszins, kampioen worden is. Ik weet dat heel veel spelers in deze ploeg dat heel graag willen.”

“Heel mijn jeugd heb ik bij BBC Oostkamp heb gespeeld en ik toen ik 16 jaar was direct veel kansen heb gehad om met de eerste ploeg mee te doen. Later ben ik beginnen studeren en was deze combinatie niet meer mogelijk en heb ik besloten om niet met de eerste ploeg mee te doen en dan uiteindelijk te veranderen van ploeg. Momenteel wil ik nog steeds competitief basketten en in een ploeg spelen de die er echt voor gaat, maar die toch ook heel close en en zich kan amuseren buiten basket.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u