LDP Donza B zit voor de voorrondes van de Beker van Vlaanderen in de poule met Zottegem, Baasrode, Wikings Kortrijk en Nieuw Brabo Antwerpen.

“Ik denk dat wij zullen proberen elke wedstrijd te winnen en zo ver mogelijk te geraken in de beker, maar dat dit voor ons ook een belangrijk deel van de voorbereiding is.”

“Van de tegenstanders in onze poule, kennen we Zottegem het best. Ze spelen bij ons in de reeks en eindigden afgelopen jaar bovenaan in het klassement. Baasrode is ook hoog geëindigd maar dan in tweede landelijke. Dus dit lijken mij al zeker twee sterke tegenstanders om ons mee te meten in de voorbereiding. Over de twee andere ploegen kan ik weinig zeggen, aangezien ze in eerste provinciale spelen in Antwerpen en West-Vlaanderen.”

“Voor de competitie zie ik een sterke reeks met veel ploegen die aan elkaar gewaagd zijn wat elke week voor spannende en interessante wedstrijden zal zorgen. Er zijn natuurlijk een paar uitschieters zoals bijvoorbeeld Hansbeke. Ik verwacht wel dat we een betere start zullen hebben dan afgelopen jaar nu we toch al een jaar gewend zijn aan de reeks en dat wij ons wel ergens in het midden kunnen nestelen. Vorig jaar misten we onze start volledig en hebben we ons toch sterk kunnen herpakken.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u