Dit is het spelersprofiel van Yeccin Oberto van Melsele-Beveren in derde provinciale.

Naam: Oberto
Voornaam: Yeccin
Leeftijd: 20 jaar
Woonplaats: Sint-Niklaas
Werk/Studies: Laatste jaar deeltijds onderwijs, winkelbediende
Team: Melsele-Beveren in derde provinciale
Positie: 1-2

Leukste basketbalherinnering? Ik heb er redelijk veel maar de wedstrijden zijn toch wel het leukste.
Ambitie? Ik wil zeker nog iets doen met muziek later en misschien als hobby iets met graphic design.
Met welke speler wil je ooit nog op het veld staan? Als mijn beste vriend Steez ooit nog eens random beslist om basketbal te spelen dan wil ik wel naast hem op het veld staan, anders wil ik zeker nog met een goeie vriend die momenteel in Amerika woont spelen.
Wanneer ga je stoppen met basketbal? Heb ik nog geen idee van. Dat laat ik het lot beslissen voor mij.
Van welke coach heb je het meest geleerd? In mijn tweede jaar als miniem heeft coach Steven De Cock mij nog redelijk veel geleerd, zeker mentaal door de conditietrainingen die we vaak kregen. Bij de juniors van de Giants was het coach Lucas Smout, hij heeft mijn ogen open gedaan op tactische wijze, zowel in defense als offense.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u