Dit is de ploegvoorstelling van BJM-Gembas Knesselare A in eerste provinciale.

Kern 2020-2021

Blondeel Niels
Bonnarens Peter
Daniels Louis
De Pauw Pieter
De Vlinder Bas
Marechal Alexander
Smet Ryan
Snauwaert Menno
Standaert Hans
Strybol Iben
Strybol Wout
Vandenhaute Dries

Coach: Steven Van De Vyver

Ambitie

Wat de reeks betreft, denk ik dat eerste provinciale sterker zal zijn dan vorig seizoen. Er verdwijnen met Melsele en Black Boys twee sterke ploegen, de zakker Wezenvrienden en de nieuwkomers uit tweede provinciale zullen alleszins niet uit de toon vallen! Daarnaast verwacht ik aan de top dezelfde ploegen als vorig seizoen en zijn er genoeg ploegen die enkele goede transfers hebben gedaan of verder kunnen bouwen aan de automatismen van vorig seizoen.

Dat gaan wij ook proberen doen. De kern blijft grotendeels gelijk en we deden daarbij twee gerichte versterkingen met Dries en Ryan. Vorig seizoen kwamen we in de toppers altijd wat te kort en hier willen we komaf mee maken alsook een sterkere thuisreputatie ontwikkelen! We ambiëren nog steeds de linkerkolom en willen verder progressie maken als standvastige eersteprovincialer.

Het is duidelijk dat we als club stappen zetten, dit op gebied van seniors en ook bij de jeugd. Deze wordt, door een sterk team van gediplomeerde en enthousiaste coaches verder klaargestoomd om uiteindelijk door te groeien naar al onze seniorploegen op verschillende niveaus.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u