Coach Bart De Moor presenteert Black Boys Erpe-Mere uit tweede landelijke.

“Voor ons is het als nieuwkomer nogal moeilijk om de competitie in te schatten. Naburige ploegen als Okapi Aalst, Houtem, Gent-Oost, Baasrode en Denderleeuw ken ik natuurlijk wel. Voor de titel lijkt er me één ploeg torenhoog favoriet, namelijk Avanti Brugge en zullen Okapi, Baasrode, Gent-Oost en misschien Melco voor de ereplaatsen vechten.”

“Onze ploeg is ondertussen volledig. Voor ons is het behoud uiteraard een doelstelling, waarbij we onze sterke thuisreputatie van geen enkele thuisnederlaag vorig seizoen als wapen willen gebruiken. Verder ben ik er van overtuigd dat we defensief wat sterker uit de hoek moeten komen om ons doel te kunnen bereiken, maar met deze versterkte kern moet het haalbaar zijn!”

Kern 2020-2021

Tim Van Driessche (Wezenvrienden)
Vince Van Der Veken (Asse-Ternat)
Thomas Van Cromphout
Phil Seghers
Sven Veldeman
Sam Verstraeten
Kevin Baeyens
Alec Van Impe
Denis Seck
Brecht De Meyer

Zij verlieten het team: Mathias Durnez (Meetjesland), Ismail El Hamzaoui (Asse Ternat)

Coach: Bart De Moor

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u