Melco Ieper en Blue Cats Ieper zijn vanavond symbolisch samengesmolten tot Basket SKT Ieper.

De fusie tussen het herenbasket van Melco Ieper en het damesbasketbal van Blue Cats Ieper werd al een hele tijd geleden aangekondigd, maar vanavond werd dan eindelijk de nieuwe naam en het logo in een online voorstelling op de website en sociale media van de club voorgesteld.

De Ieperse fusieclub gaat voortaan door het leven als Basket SKT Ieper. De club heeft met ‘One Cool Team’ ook een nieuwe leuze.

Melco Ieper domineerde afgelopen seizoen in Top Division One en haalde ook de bekerfinale. Corona gooide roet in het eten om de play-offs en de bekerfinale af te werken. Blue Cats Ieper speelde met de hoogste damesploeg in eerste landelijke. De fusie moet de jeugdwerking en de fondsenwerving optimaliseren.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u