Coach Karl Lambrechts presenteert de damesploeg van Duffel in tweede landelijke.

“De reeks waar we in terecht komen kan ik moeilijk inschatten. Er zullen enkele ploegen eruit schieten zoals Phantoms, Lummen en Okido. Verder kunnen alle ploegen van elkaar winnen zodat het een leuke en evenwichtige reeks wordt.”

“Mijn ploeg is volledig. We zijn versterkt onder de borden en op de guardpositie. De ambitie is om de lijn van vorig seizoen door te trekken maar nog meer de focus te leggen op de teamdefense om dan onze offensieve transitie op te starten.  We zijn zeker in staat om te stunten tegen de betere teams. Als de blessures uitblijven mogen wij zeker de linkerkolom ambiëren en trachten ons zo snel mogelijk in veilige oorden te nestelen zodat we een rustig seizoen kunnen afwerken. Het inbrengen van de jonge speelsters blijft een doel zodat we de visie van de club kunnen hanteren.”

Kern 2020-2021

Jessie Verbeiren
Lila Verbist (U19)
Flore Van Elst (U19)
Jasmien Bougrine
Katleen Van Hove
Lien Aerts
Sofie Willemen
Laure De Cock
Nikki Van de Poel
Dorien Van Hoeck (Antwerp Giants)
Annick Brouwer (Antwerp Giants)
Sophie Van Dooren (U19)

Zij verlieten de club: Roggeman Janna (Guco Lier), Groenvynck Joren (gestopt)

Coach: Karl Lambrechts

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u