Dit is de ploegvoorstelling van Lions Zedelgem Dames A in tweede provinciale.

Kern 2020-2021

Bruyneel Chiara
Bruyneel Kim
Van Brabant Tessa
Francois Annelien
Kimpe Ilke
Couvreur Lynn
Grunewald Julie
Moyaert Annelies
Steyaert Kim
Steyaert Lisa
Deleersnyder Babette
Lopez Manuela

Coach: Vanden Berghe Shaun

Ambitie

Het is de bedoeling heel competitief te zijn in een niet te onderschatten tweede provinciale dames-reeks. Steeds meer jonge talentvolle speelsters krijgen bij de grote clubs de kans om van het provinciaal damesbasketbal te proeven en dit komt de kwaliteit van de reeks ten goede. Ook de iets oudere speelsters die graag wat lager spelen op het eind van hun carrière maken van deze reeks een sterk geheel. Onze ambitie ligt in de linkerkolom van de klassering. Als het even kan, in de top vijf met misschien de promotie, we zien wel. Het zal erop aankomen onze weg te zoeken in een nieuwe club, nieuwe omgeving, maar met bekende en vertrouwde gezichten. Aangevuld met enkele gerichte transfers. Na een lange break is iedereen enorm gemotiveerd om terug aan het seizoen te beginnen.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u