Dit is de ploegvoorstelling van ZwevegemDeerlijk C in derde provinciale.

Kern 2020-2021

Coucke Bram
De Baere Jarl
Dendoncker Wout
De Pelsmaeker Alexander
De Rore Quentin
De Rore Xander
Desplechin Tom
Mullie Noa
Opsomer Thomas
Vandebuerie Rune
Verfaille Matthias
Vanderbrugghen Seppe

Coach: Dominiek Boone

Ambitie

Bij ZwevegemDeerlijk wil men voluit de kaart trekken van de jeugd en is het de bedoeling dat enkele spelers van mijn U18 de derde ploeg zullen aanvullen. Er is dan ook heel wat ervaring vertrokken uit deze ploeg. De eerste seizoenhelft zal dan ook met de nodige groeipijnen verlopen. Dit schrikt mij echter niet af om deze jonge wolven onder mijn vleugels te nemen. Zowel spelers als ikzelf zullen er alles aan doen om ergens midden in het klassement te eindigen al zal dat niet gemakkelijk zijn omdat de ervaring en de body zullen ontbreken.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u