Lars Van Den Heuvel ruilt Makeba Mariaburg Brasschaat in voor Cobras Schoten-Brasschaat.

“Ik heb jaren mee mijn schouders gezet onder het project van de club waar ik begon met basketballen. Nu zijn we op een punt gekomen waarop ik een stapje terug kan zetten voor een goede lichting aankomende jeugd bij Makeba, met onder andere Gregory Sterckx en Lucas Braem. Bijkomstig is het voor mij een kans om met enkele vrienden van bij de jeugd weer een team te vormen.”

“Zoals ik al zei, ben ik al jaren vrienden met heel wat spelers bij Cobras. De verhuis naar dat team zat er al een drietal jaren aan te komen, maar nu was het moment juist. Makeba kan verder groeien en ik krijg een nieuwe uitdaging bij een promovendus in dezelfde reeks. Ik kijk er enorm naar uit.”

“We hebben het gevoel dat ons team zeker het waard is om in tweede provinciale te spelen. Door een ongelukkig seizoen zakten de jongens twee jaar geleden, maar na een impressionant seizoen in derde provinciale, dat helaas wat korter werd door de coronacrisis, kunnen we weer voluit meedoen in tweede. Ik denk dat onze ambitie bij de bovenste helft van de tabel ligt. We moeten zeker niet onderdoen voor sommige ploegen in onze reeks en elke wedstrijd moet nog gespeeld worden. We kijken er naar uit.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u