Dit is de ploegvoorstelling van BBC Willebroek B in tweede provinciale.

Kern 2020-2021

Hiango Shako
Van Laere Fabio
Naumovski Martin
Wey Afolabi
Van Den Bergh Maury
Siebens Kjell
Van Gansen Bryan
Huygens Lander
Jeddane Driss
Aangevuld met spelers uit de U21 en U18

Coach: Mampaey Daan

Ambitie

Wat ambitie betreft gaan we gewoon kijken waar het schip strandt op het einde van het seizoen. Door corona zijn we vorig seizoen moeten degraderen, terwijl we ervan overtuigd waren dat we ons nog zouden gered hebben mocht het seizoen zijn afgewerkt. De wedstrijden die we in eerste provinciale met een volledige kern hebben gespeeld toonden dat we waarschijnlijk bij de beste drie ploegen van de reeks hoorden. Komend seizoen gaan we nog jonger en redelijk klein spelen, maar we hebben er vertrouwen in.

We zijn overigens voor die heren B tevreden met ons huidig spelersmateriaal, maar iemand met gestalte voor onder de borden mag er eigenlijk wel nog bij. We hebben ook nog plaats voor U21-spelers, die eventueel de combinatie met heren B zouden willen maken.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u