Yarne Goossens verlaat Soba Antwerpen en speelt volgend seizoen bij Melsele-Beveren.

“Het seizoen 2019-2020 was voor mij een seizoen dat ik snel wil vergeten. Tijdens de voorbereidingen ben ik geblesseerd geraakt en heb er heel het seizoen nog last van ondervonden. Ik speelde met dubbele licentie voor Soba Antwerpen & Basket Willebroek. Door de lockdown heb ik dan ook de tijd gekregen om mezelf terug op een goed niveau te krijgen.”

“Ook ben ik net verhuisd naar Linkeroever, waar de afstand tussen de club Melsele en thuis niet zo groot is. Een tijdje geleden kwam ik al in contact met Melsele en ken er ook al een paar spelers waarmee ik vroeger heb samengespeeld. Natuurlijk ken ik Melsele ook van tegen te spelen met de jeugdmatchen. Met de U21 hoop ik vooral een goed seizoen af te werken en bovenaan mee te draaien in het klassement. In tweede landelijke hoop ik mijn kansen te kunnen grijpen en dat we met de combinatie van jeugd en seniors mooi basketbal kunnen brengen. Ik zie mezelf als een spelverdeler die het belang van de ploeg boven individuele scores zet.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u