Coach Subhi Tohola stelt tweedelandelijker Basket Zuiderkempen voor.

“Het is heel moeilijk om de teams in te schatten, omdat er veel stijgers zijn. Een landelijke competitie is meestal heel evenwaardig met een grote middenmoot. Ik verwacht dat ook volgend seizoen niet anders. Er is nog ruimte voor één speelster, maar dit is geen absolute noodzaak. We hebben enkele dames in ons AVVV-team met de nodige landelijke ervaring die willen bijspringen bij blessures. We willen vooral een rustig seizoen draaien en onze jonge speelsters verder ontwikkelen. We denken de nodige kwaliteiten te hebben om naar de bovenste helft van het klassement te mogen kijken, maar niets moet, alles mag.”

Kern 2020-2021

Heleen Luyckx
Marie Van Assche
Flore Sels
Merle Wuyts
Lize Wouters 
Lore Cloots
Lieve Rombouts (Sabatjaar, voordien Phantoms Boom) 
Maxime De Decker (Phantoms Boom)
Lorraine Umans (AVVV-team)
Celien Peeters (AVVV-team)
Flore Wouters (AVVV-team)

Zij verlieten het team: Charis Hens (Scherpenheuvel)

Coach: Subhi Tohola 

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u