Dit is de ploegvoorstelling van BJM-Gembas Knesselare Heren B uit tweede provinciale.

Kern 2020-2021

Decuyper Renaat
De Nys Thomas
De Vooght Seppe
De Wilde Mitch
Dhondt Stijn
Goethals Miel
Paelman Bjorn
Stals Ambroos
Van den Bussche Jordy
Van Gaever Briek
Van Landschoot Bram
Vercruysse Jonathan
Verschoote Bram

Coach: De Decker Jarno

Ambitie

We zijn vorig seizoen zeer sterk geëindigd in derde provinciale en hebben grotendeels dezelfde ploeg kunnen behouden. Buiten het gemis van Wouter Verstuyf, hebben we enkel goede versterkingen mogen verwelkomen. Het is vooral onze ambitie om verder te groeien als ploeg ten opzichte van vorig jaar met het behoud in tweede provinciale als einddoel. We kennen onze sterke punten en onze werkpunten en zullen hier volgend seizoen zeker aan verder werken. We hebben een jonge dynamische ploeg die echt wel zal moeten uitblinken in bepaalde zaken om hun mannetje te kunnen staan tussen de volwassen en ervaren ploegen in tweede provinciale.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u