Coach Eddy Maertens stelt Cobras Schoten-Brasschaat in eerste landelijke voor.

“Het is altijd even afwachten hoe de competitie zal draaien, zeker met vier nieuwe clubs in de reeks. Er zijn wel wat transfers gebeurd bij de clubs maar er lijkt wel een duidelijk onderscheid te zijn tussen de ploegen die voor de topplaatsen gaan meespelen. Dit gezegd zijnde, sport blijft altijd onvoorspelbaar dus we zullen kijken hoe de wedstrijden zullen vallen.” 

“De dames A van Cobras zijn bijna volledig. Er is één hangende transfer die nog moet gefinaliseerd worden. De dame in kwestie wacht nog even af hoe haar werksituatie zal zijn voor volgend seizoen maar we zijn hoopvol dat dit in orde komt. De beslissing zal eerstdaags vallen.”

“De doelstelling voor volgend jaar is top vijf spelen. Het zal belangrijk zijn om de vier of vijf nieuwkomers snel in te passen om zo te bouwen aan een sterk geheel waar het team op de eerste plaats komt. Een defensief blok en van daaruit mooi gevarieerd basket te brengen.” 

Kern 2020-2021

Abrath Julie 
Coenen Lieselotte 
Degens Marie (Kangoeroes Mechelen A – dubbele licentie)
De Houwer Jolien
Geerts Lauren (B-ploeg)
Maertens Lise
Vancutsem Lise
Van Gestel Lobke (Leuven)
Van Ham Bo
Vandenhoudt Rhunne (Kangoeroes Mechelen B)
plus mogelijk extra transfer

Zij verlieten de ploeg: Steffi De Bie (gestopt), Eline Veracx (gestopt), Laurie Tiggelovend (B-ploeg), Kim Desplenter (gestopt), Maxime Debondt (gestopt, wordt coach van dames in Schelle)

Coach: Eddy Maertens

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u