De herenploeg van Mibac Middelkerke speelt in de poulefase van de Beker van Vlaanderen tegen Sint-Niklaas, Houtem, Lommel C en Oxaco B.

“De bekerwedstrijden zijn de ideale oefenwedstrijden voor de maand augustus. Na de vroegtijdige stop hopen we in augustus te kunnen starten. De bekerwedstrijden helpen ons alvast om terug wat wedstrijdritme op te doen. De drie tegenstanders zijn ons onbekend, alleen jammer dat het telkens verre verplaatsingen zijn.”

“Eerste provinciale zal een sterke reeks zijn met veel ploegen die grote ambities hebben. Na een moeilijk jaar willen we ergens in de middenmoot terechtkomen. We verwelkomen opnieuw Milan Wintein die van een jaartje RHK Oostende terug komt. Ook Cedric Bouttelgier komt terug, hij was uit door een blessure.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u