DBC Osiris Okapi Aalst speelt in de poules van de Beker van Vlaanderen tegen Gavere, Asse-Ternat, KB Oostende Bredene en Aartselaar.

“Ik denk dat de focus van de B-ploeg voornamelijk bij de competitie in tweede landelijke ligt en de beker van Oost-Vlaanderen, waarbij we dit jaar tot in de halve finale zijn geraakt. Maar jammer genoeg door het coronavirus konden we de finale niet spelen. De Beker van Vlaanderen zouden we kunnen zien als voorbereiding, maar we spelen natuurlijk om te winnen. Dus mochten we een ronde verder geraken, is dit mooi meegenomen.”

“Asse-Ternat kennen we van de competitie vorig seizoen. Dat waren steeds pittige wedstrijden. Ook Oostende is ons bekend. Aartselaar en Gavere ken ik niet. Maar mogen we zeker niet onderschatten. In een bekercompetitie kan alles.”

Ook voor de competitie zijn de ambities groot. “Zelf verwacht ik op zijn minst een plaatsje bij de top acht. Vorig seizoen waren we heel goed begonnen, maar kregen we een dipje in de tweede seizoenshelft om dan uiteindelijk nog te moeten vechten voor een plaatsje in tweede landelijke dit seizoen. Dit scenario willen we liefst vermijden.”

“We hebben ook wat versterking voor komend seizoen. Ons team is dit seizoen een pak completer en ik heb er het volste vertrouwen in dat de sfeer ook dit seizoen weer goed zal inzitten, zowel op als naast het veld.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u