Dit is de ploegvoorstelling van Bree Basket B in tweede provinciale.

Kern 2020-2021

Martens Jon
Haegdorens Jan
Stockmans Lukas
Grobben Thijs
Boutsen Jef
Bascour Brecht
Biets Boris
Lowis Max
Raveel Gerrit
Kerkhofs Twan
De Onate Brecht Arrazola
Maggen Bo
Tielens Siemen
Tielens Michiel

Coach: Ka-Wah Mok

Ambitie

Bree Basket B wil het komende seizoen graag verder werken op de ingeslagen weg van de afgelopen jaren. De kern blijft daarom grotendeels ongewijzigd. Daarnaast kiezen we er bewust voor om de Breese jeugd een kans te geven in tweede provinciale.

De inclusieve mindset van de ervaren spelers is een enorm voordeel bij de begeleiding van onze jeugdspelers. Op die manier kunnen we de jeugd op een kwaliteitsvolle manier voorbereiden voor onze ambitieuze A-ploeg. Kortom, we staan voor een jaar met zeer mooie uitdagingen en leerzame momenten.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u