Pieter Uyttenhove stelt Olympia Denderleeuw uit tweede landelijke voor.

“Ik nam eind afgelopen seizoen Olympia Denderleeuw A al over. Ik heb de laatste drie matchen voor het coronaprobleem de leiding al in handen gekregen. Ik speelde zelf alle jeugdreeksken bij Olympia en ook in twee vlagen in de eerste ploeg. Tijdens het seizoen 17-18 en 18-19 had ik de Dames A van Olympia onder mijn hoede, ik ben dus zeker niet van ploeg veranderd, maar ik neem eerder de draad terug op bij mijn thuisploeg.”

“We kunnen volgend seizoen Maarten Van Der Sypt en Emmanuel Mampuya toevoegen aan ons team. Twee mannen met scorend vermogen en tonnen ervaring. Verder zal Jonas Cornelis, die dit seizoen moest revalideren van een kruisbandletsel, terug tussen de lijnen staan. We hebben een team met zeer veel jaren op de teller. We hopen dat de ervaring van de seniors in combinatie met het jeugdig enthousiasme van onze juniors tot de gewenste resultaten kan leiden. We ambiëren een rustig seizoen en mikken op de middenmoot, hoewel we ook dit jaar gemerkt hebben dat elke overwinning niet cadeau gedaan wordt.”

Kern 2020-2021

Dieter Galle
Mattias Vanderweeën
Kristof Callebaut
Jimmy Hendrickx
Arnaud Dimbala
Emmanuel Mampuya (Belflamme)
Maarten Van Der Sypt (Wezenvrienden)
Jarne Van Der Straeten
Jonas Cornelis (jeugd)
Jelle Flamez (jeugd)
Angel Nyckees (jeugd)

Coach: Pieter Uyttenhove

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u