Kersvers eersteprovincialer KB Gistel Oostende B speelt in de poulefase van de Beker van Vlaanderen tegen Kontich B, Waregem B, Limburg United C en Leopoldsburg.

“De beker zal voor ons een goede voorbereiding zijn op het aankomend seizoen. Het geeft ons de kans om de aanwinsten te integreren in ons spel en het zo te optimaliseren. Maar we zullen natuurlijk elke match alles geven om die overwinning toch binnen te slepen. Dan zien we wel waar we eindigen. Persoonlijk ken ik de ploegen zelf niet zo goed. Dus ik kan hier geen uitspraken over doen. Dat wil dan ook niet zeggen dat we ze mogen onderschatten.”

“We hebben dit jaar een aantal sterke nieuwe spelers binnengehaald met bakken aan ervaring. Wat voor een jonge ploeg zoals ons alleen maar ten goede kan komen. Als ik onze ploeg bekijk, moeten we zeker bij de hoogste regionen van het klassement eindigen. Maar dat zal geen makkelijk taak zijn als je de concurrentie in eerste provinciale ziet.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u