Egzon Hoti verlaat KB Gistel Oostende E en speelt volgend seizoen bij BBC Izegem.

“Ik ga volgend naar Izegem gaan spelen omdat ik een nieuwe uitdaging zocht. Ik heb al heel mijn basketcarrière gespeeld bij Oostende en wou een nieuwe ploeg vinden waar ik als teamspeler en individuele speler kan groeien.”

“Ik heb voor Izegem gekozen omdat hun toekomstvisie en missie heel sterk is, dat is wat ik zocht. Hun doel is eigenlijk om met drie teams kampioen te spelen. Mijn doel als speler bij Izegem is om een sterke speler te zijn waardoor mijn team kampioen kan spelen.”

“Ikzelf wil zeker al mijn vorige coaches bedanken, zij hebben mij gebracht tot waar ik nu sta en hebben mij getoond dat basketbal meer is dan een sport! Mijn ervaring bij Hermes, Telenet en Duva was zeker goed maar ik ben nu toe aan een nieuwe uitdaging! Let’s get that cup!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u