Ellen Wauman verlaat LDP Donza en speelt straks bij Jeugd Gentson.

“Het voorbije seizoen is in het algemeen hectisch verlopen. Ik heb niet de persoonlijke progressie als speelster gemaakt die ik had willen maken, zowel in eerste provinciale als in mijn eerste jaar tweede landelijke. Toen het bestuur de plannen voor volgend seizoen uitlegde, had ik zware twijfels of dit hetgeen was dat het beste was voor mij.”

“Ik heb besloten om naar Gentson C in eerste provinciale te gaan, omdat ik vind dat deze ploeg beter past bij mij en dat ik hier meer kansen heb om te groeien als speelster. We zijn elkaar tegengekomen in de competitie en ik had al een keer met hen meegetraind.”

“De nieuwe coach van de C-ploeg is niet echt een onbekende, aangezien hij vroeger ook de coach van mijn broer is geweest. Zelf studeer ik nog in Gent, dus qua afstand is dit ook een verbetering voor mij.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u