Hubo Limburg United heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Silas Melson.

“Silas, geboren op 22/08/1996, is een veelzijdige guard en wordt beschouwd als een scoorder pur sang”, staat er op de website van de club te lezen. “Hij combineert een uitstekend afstandschot met een groot atletisch vermogen. In college maakte hij deel uit van het hoog aangeschreven programma van Gonzaga, waarmee hij in 2017 zelfs de finale speelde van het NCAA tournament.”

“Na passages in Griekenland en Israël (oa. bij het team van onze Jordan Swing) maakte hij afgelopen seizoen het mooie weer in Finland en legt hij duizelingwekkende stats voor (21 ptn gemiddeld en een driepuntpercentage van 44 %). Silas moet absoluut één van onze ‘go to’-players worden. We zijn dan ook zeer verheugd om dergelijke topper aan ons team te mogen toevoegen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u