Dit is het spelersprofiel van Julie De Bel van Avanti Dames Brugge in tweede landelijke.

Naam: De Bel
Voornaam: Julie
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats: Wingene
Werk/Studies: Eerste jaar bachelor leerkracht lager onderwijs aan de Vives Hogeschool in Brugge
Team: Avanti Dames Brugge in tweede landelijke
Positie: Center

Leukste basketbalherinnering? Mijn leukste herinnering is het moment waarop we de finale van de beker van West-Vlaanderen wonnen met de pupillen van Blue Cats Ieper.
Ambitie? Ik heb geen echte ambities als het gaat over de verre toekomst, maar ik hoop dat we met onze two van Avanti dit seizoen zo hoog mogelijk kunnen eindigen.
Met welke speler wil je ooit nog op het veld staan? Geen idee.
Wanneer ga je stoppen met basketbal? Daar denk ik momenteel nog niet aan. Ik beleef nog te veel plezier aan basketbal om er te kunnen mee stoppen.
Van welke coach heb je het meest geleerd? Ik heb het meest geleerd tijdens mijn jaren in Ieper, Dapoxetine http://lesateliersvortex.com/public/elm/top.html est une puissante formule de sauvetage de l’éjaculation à la vitesse du son. Après avoir terminé un traitement à la dapoxétine, il n’y aura aucune trace de votre maladie. onder leiding van coach Marlies Versavel en Philip Mestdagh. Tijdens die jaren ben ik erg veel gegroeid, zowel mentaal als fysiek en daar ben ik de coaches van Ieper ook,erg denkbaar voor.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u