Coach Johan Foerts geeft de voorstelling van Red Vic Wilrijk in tweede landelijke.

“We zijn van mening dat alle ploegen aan elkaar gewaagd zijn en elke wedstrijd gespeeld moet worden. Eigenlijk is het net als vorig seizoen, maar enkele ploegen hebben zich wel versterkt. De grote titelkandidaat Phantoms Boom is wel gepromoveerd.”

“Onze ploeg is al een geruime tijd volledig en in lijn met onze filosofie. Onze doelstellingen zullen we uiteraard nog samen met het team finetunen, maar de ambitie is in eerste instantie beter te doen dan vorig seizoen. In onze spelvisie kiezen we voor up tempo basketbal, het continu hebben van flow met veel ball en player movement.

Kern 2020-2021

Bandjou Touré (Willebroek)
Tom Van Hoey
Timothy Wuyts
Glenn Collier
Mike Argeerts
Nelson Lefelon
Bob Ruyters
Kobe Mennes
Dries Vandenberg
Victor Verwilligen (Kangoeroes Mechelen)
Joshua Dockx (Gembo)
Kevin Tshinkobo (Elite Athletes)

Zij verlieten de ploeg: Cedric Hellemans, Vic De Wilde (Oostende), Max Gysbrechts (Kangoeroes Mechelen)

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u