Julie Flamey ziet de poulewedstrijden tegen Lummen B, Antwerp Giants B, Avanti Dames Brugge en SKW B als een goede voorbereiding voor de reguliere competitie.

“Wij zien de bekermatchen vooral als voorbereiding. Door een aantal verschuivingen in Kortrijk treden we dit seizoen aan met een redelijk nieuwe ploeg. In het begin zal het nog wat zoeken worden naar ons samenspel, dus de poulewedstrijden zijn daar zeker goede oefenmatchen voor. Hierdoor hopen we goed voorbereid te zijn voor het begin van de competitie, want de reguliere competitie primeert toch voor ons.”

“Ik schat onze tegenstanders toch wel heel hoog in. Zeker tegen ploegen als SKW en Lummen zal het voor ons heel lastig worden. Avanti is wel een ploeg die we zeker moeten aankunnen denk ik. Tegen Antwerp Giants zal het een pittige wedstrijd worden.”

“Ik verwacht dat het een moeilijk seizoen zal zijn voor ons in tweede landelijke. Onze ploeg is grotendeels vernieuwd en ook terug verjongd. Ik denk dat wij in de middenmoot zullen meedraaien. Het zal nog wat zoeken zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat we zeker gaan groeien als ploeg en hopelijk zetten we weer een paar straffe prestaties neer.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u