NBA-ster Kevin Durant investeert in een andere sport dan het basketbal.

Kevin Durant heeft volgens Sportspromedia een aandeel gekocht van vijf procent in Philadelphia Union, een ploeg uit de Major League Soccer. De speler van de Brooklyn Nets, tweevoudig NBA-kampioen en MVP van de finale, heeft nog een optie op een extra vijf procent.

In november schatte Forbes de waarde van Philadelphia op 240 miljoen dollar. De investering van Durant zou dus ongeveer 12 miljoen dollar moeten zijn.

Durant bevestigde de aankoop. “Ik ben heel blij om de komende jaren partner te zijn van Philadelphia Union. Mijn team en ik hadden meteen een goed gevoel bij de coaching staff en de leiders van Union. Ook het verhaal dat de club schrijft, klinkt goed.”

Philadelphia speelt sinds 2010 in de MLS.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u