Maxim De Bruecker ruilt Okapi Aalst voor BBC United Ninove.

“Voor mij was het zeer moeilijk om het basket te combineren met mijn hogere studies. Dit is dan ook de voornaamste reden voor mijn overstap naar Ninove. Ik ben als jonge basketter daar begonnen en ben zeer blij om de oude gezichten terug te zien. Terug naar waar het voor mij begon.”

“Ninove start volgend seizoen met een nieuwe seniorenploeg specifiek voor studenten. Dit sprak me zeer hard aan. Aangezien dat we een nieuwe ploeg zijn, zijn we verplicht om te starten in vierde provinciale. Maar we kijken naar boven. Vooral het plezier in het spel en een goede groepssfeer is belangrijk voor mij.”

“Graag zou ik mijn ex-ploegmaten, het bestuur en de coaches van Okapi Aalst willen bedanken voor de mooie seizoenen samen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u