Dit is de ploegvoorstelling van Basket Poperinge in eerste provinciale.

Kern 2020-2021

Noppe Dries
Vanelslander Lev
Parmentier Justin
Hoflack Tim
Rambour Chesney
Nachtergaele Willem
Bruynsteen Simon
Bruynsteen Arne
Delameilleure Arne
Liefhooghe Bram
Fereyn Jens
Vandenberghe Ringo

Coach: Pascal Maes

Ambitie

Volgend seizoen zal eerste provinciale een enorm sterke reeks zijn, als je ziet hoe de ploegen zich versterkt hebben. Zelfs de nieuwkomers, KB Gistel-Oostende en Koekelare zullen ook meespelen voor de titel.
Onze kern is volledig met een mix van ervaring en talentvolle jeugd. De ruggengraat van vorig seizoen werd behouden en aangevuld met vijf nieuwkomers.
De ambitie is om zo snel mogelijk een hecht team te vormen zowel op als naast het veld. Met als doelstelling in de eerste plaats zo snel mogelijk het behoud te realiseren, maar vooral met de inbreng van de jeugd week na week vanuit een stevige defensie en met snel attractief basketbal in offense. Terug een stevige thuisreputatie opbouwen is wat we naar streven dit seizoen.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u