Coach Eric Boeykens stelt de damesploeg van BC Grimbergen in tweede landelijke voor.

“De meeste ploegen zijn gevoelig versterkt, dus ik schat onze reeks heel sterk in. Zoals andere coaches ook al voorspelden, verwacht ik Lummen, Arendonk en Phantoms bovenaan. Duffel en Zuiderkempen lijken me gevaarlijke outsiders.”

“Zelf mikken we op een plaatsje in de bovenste helft. De ploeg is volledig, maar we moeten wel vier nieuwelingen inpassen, dus dat vergt wat tijd. Onze kern is wel veel evenwichtiger dan vorig seizoen. Als we iedereen met de neus in dezelfde richting krijgen, zit er zeker muziek in mijn team. We willen graag up tempo basketbal brengen met snel creëren van een voordeel en door het nemen van de juiste beslissingen dat verzilveren.”

Kern 2020-2021

Charlotte Boelens (Aalst)
Lien Vonck (Aalst)
Maya Guilliams (Kangoeroes Mechelen)
Zoé De Martelaere (Cobra Schoten)
Yentl Dewachter
Babette Van Moer
Amber De Borgher
Anouck Vanden berghe
Marie Dendal
Audrey Govaerts
Judith Vrijdag

Zij verlieten de club: Katrien Lambrechts (Scherpenheuvel), Katoo Verbeiren (Aalst), Katrien Kovaleni (gestopt)

Coach: Eric Boeykens

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u