Arne Volckaert ruilt volgend seizoen Izegem in voor Wevelgem-Moorsele in eerste provinciale.

“Het valt niet te ontkennen dat we een collectief zwak seizoen achter de rug hebben met Izegem. De sfeer was moeilijk op te krikken en een degradatie naar eerste provinciale was niet meer te vermijden. Zowat elke speler bij de One van Izegem heeft de beslissing genomen om een ander pad te kiezen. Ik werd benaderd door mijn jeugdcoach met wie ik enkele seizoenen vlot heb samengewerkt bij K-Basketteam Kortrijk. Steven kon mij verzekeren dat een jong en gedreven team werd samengesteld bij Wevelgem.”

“De gretigheid om te basketten zal zeker terugkeren na een minder seizoen aar de motivatie wat is gezakt. Ik heb een goed gevoel bij de samenwerking, ik speel terug wat dichter bij huis en in een prachtige sporthal. Met Wevelgem zullen we proberen mee te draaien bovenaan het klassement met de ambitie om de sprong naar tweede landelijke te maken in de nabije toekomst. Heel wat mooie transfers beloven ook een pittige reeks in eerste provinciale.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u