Emily Legein speelt met Blue Stars Brugge in de poulefase van de Beker van Vlaanderen tegen Cobras Schoten-Brasschaat B, Lommel en Middelkerke.

“De bekerpoule waar we in zitten is niet niks. We willen zeker als team verder geraken in de beker en tonen wat we waard zijn. De tegenstanders zijn fysiek iets sterker maar we gaan ons niet laten doen. Het zal heel zwaar worden. De andere ploegen hebben een sneller spel en hebben iets meer ervaring dan ons. Maar als we goed samen spelen hebben we echt wel kans.”

“Het is ons eerste jaar tweede landelijke, iedereen is hard aan het voorbereiden, zeker op fysiek vlak. Zodat we de eerste trainingen er direct kunnen invliegen met het echte werk. Het zal een hard en zwaar jaar worden maar dat houdt ons niet tegen. Werken is de boodschap en zeker voor elkaar. Vorig seizoen hebben we ons echt bewezen aan elkaar en aan de coach dat we heel veel in ons mars hebben als team. Ik ben benieuwd naar volgend seizoen en welke verrassingen het met zich mee zal brengen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u