Victor Bauters speelt in de voorronde van de Beker van Vlaanderen met Basket SKT Ieper B tegen Poperinge, Antwerp Giants C, Makeba en Meetjesland.

“Ik denk dat het een traditie is voor ons als ploeg dat we deze matchen als een goede voorbereiding zien voor het komende seizoen. Wel moet ik erbij vermelden dat de volledige ploeg een winnersmentaliteit heeft en dat we iedere match die we spelen willen winnen.”

“Ik ken eerlijk gezegd alleen Poperinge uit deze poule. Een ploeg waar we in het verleden al vaak tegen speelden en die voor ons een haalbare kaart moet zijn. Antwerp Giants zal een uitdaging worden, zeker omdat ze met een jonge ploeg zullen afkomen en omdat ze bekend staan voor een goede jeugdwerking. Meetjesland is voor mij persoonlijk een onbekende ploeg.”

“Ik denk dat we met de ploeg die we nu hebben zeker opnieuw de top vijf mogen ambiëren. Het zal zeker niet gemakkelijk worden maar we moeten er volledig voor gaan.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u