Felix De Vuyst van BBC Helios Zottegem speelt in de poulefase van de Beker van Oost-Vlaanderen tegen Falco Gent D, Lede B, Ninove B en Knesselare C.

“De beker is voor ons geen doelstelling op zich met de B-ploeg, maar we gaan die weer aanpakken zoals vorig jaar en dat is elke match spelen om te winnen en dan zien we wel hoever we geraken. De poulematchen in de zomer zijn natuurlijk ook ideaal als oefenmatchen zeker nu dat we zolang stilgelegen hebben. De ploegen in onze poule lijken allemaal wel haalbaar, maar elke match moet gespeeld worden natuurlijk.”

“Voor de competitie denk ik dat we toch wel ambitie mogen hebben om hoog te eindigen en te promoveren met de ploeg die we nu hebben. We hebben een jonge ploeg dus kunnen we een hoog tempo spelen waar vele ploegen het toch moeilijk mee hebben. Met Diederik Verstraeten die er van de A-ploeg bijkomt, hebben we een serieuze versterking. Iedereen was teleurgesteld dat we dit jaar de promotie niet gehaald hebben dus nu zal iedereen extra gemotiveerd zijn om er vol voor te gaan.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u