Tom Van Hoey van Red Vic Wilrijk wil absoluut doorstoten naar de volgende ronde van de Beker van Vlaanderen.

In de poulefase van de Beker van Vlaanderen speelt Tom Van Hoey met Red Vic Wilrijk tegen Landen, Denderleeuw, Scheldejeugd Temse en Lummen.

“We zien de beker zeker als voorbereiding maar we willen wel door naar de volgende ronde want dan zouden we een mooie affiche hebben met Gent Hawks. De ploegen in onze poule ken ik persoonlijk niet goed maar wij gaan uit van onze eigen sterkte en zijn van geen enkele ploeg bang.”

“Volgend seizoen starten we met veel ambitie, ik ga voor niks minder dan de titel. Ik denk dat we sterker gaan zijn dan vorig seizoen. We hebben grote spelers binnengehaald zodat we onder doel meer rebound kracht hebben, want dat kwamen we dit seizoen te kort in matchen tegen de betere ploegen.”

“Voor mezelf denk ik dat het belangrijk is om terug gezond aan een seizoen te beginnen zonder problemen aan de knie en dat ik een goed seizoen kan doormaken om zo de ploeg te helpen naar ons einddoel, de titel.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u