Ine Joris van Phantoms Boom mag deze zomer deelnemen aan de stage van de Belgian Cats.

“Toen ik de uitnodiging gekregen had was ik geschrokken maar ik ben wel heel blij dat ik deze kans krijg. Voor mijn eerste jaar in Top Division Women denk ik dat ik zeker niet teleurgesteld moet zijn en mezelf wel al heb kunnen tonen maar ik besef heel goed dat er nog werk aan de winkel is.”

“Door de omstandigheden van de coronacrisis denk ik dat de stage wel ander gaat verlopen maar ik kijk er wel naar uit. Ik hoop dat ik kan kijken hoe andere Cats werken en daar dingen van kan opsteken.”

Volgend seizoen in Top Division lijkt heel zwaar te worden. “De competitie gaat sowieso veel sterker zijn dan afgelopen seizoen. We gaan met Boom ook de Europese uitdaging aan dus dit is voor mij persoonlijk het ideale plaatje om mezelf verder te ontwikkelen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u