Coach Rudi Bollen is volgend seizoen de coach van tweedelandelijker BBC Croonen Lommel.

“Lommel is één van de weinige clubs in Limburg met een damesploeg in alle jeugdreeksen. Het doel voor komend seizoen is zo snel mogelijk het behoud proberen te verzekeren en tegelijk ook talentvolle jeugdspeelsters in te passen.”

“2020-2021 zal voor de meesten vooral een leerjaar zijn om zich aan te passen aan een sneller ritme en een hoger niveau. We hopen dat de ervaren speelsters die terugkeren hun ervaring kunnen delen met de youngsters.”

Kern 2020-2021

Anouk Jorissen
Heidi Nieuwkoop (DBC Houthalen)
Laura Rösche
Amy Timmermans
Valerie Telen
Lien Simons
Elke Colson
Anne Grevendonk
Lore Wijnen (DBC Houthalen)
Ilke Stalmans (DBC Houthalen)
Jate Verelst
Sanne Schelkens

Coach: Rudi Bollen

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u